Keraaminen pinnoitus
HinnastoMitä hyötyä on KORREK Pro -pinnoitteesta?

 • Korrek Pro -pinnoite on keraaminen pinnoite. Se antaa pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle. Keraaminen pinnoite vähentää naarmuuntumista ja antaa auton maalipinnalle suojaa mm. UV-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden jättämiä jälkiä vastaan.
 • Auton pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin.
 • Ceramic TFC -pinnoitetun auton maalipinta on kiiltävämpi ja väri silminnähden syvempi.
 • Autoa ei tarvitse vahata pinnoitteen kestoaikana.
 • Ceramic TFC -pinnoite kestää hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti paremmin kuin autovaha tai sealantti. Varsinkin suomalaiset talvipesut ovat perinteisille autovahoille ongelmallisia. Laadukkainkin käsinvahaus voi antautua jo yhden liuotinpesun jälkeen.
 • Hyvin hoidettu auto säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa.


  Miten KORREK Pro ammattipinnoitteet eroavat Korrek Pro kuluttajatuotteista?

  Ceramic TFC - ammattilaisen tekemän pinnoitteen kesto on pidempi kuin tee-se-itse-valmisteen. Ammattilaisten Ceramic TFC -pinnoitesarja asennetaan puhtaassa tilassa, jonka kosteus ja lämpötila on kontrolloitu. Se asennetaan aina sisätiloissa ja pinnoitteen käyttö edellyttää valmistajalta saatua asennuskoulutusta.

  Meillä tehty pinnoitekäsittely sisältää lisäksi aina pintojen monivaiheisen syväpuhdistuksen, johon kuuluu esimerkiksi esipesu, raudanpoisto, pienpoisto sekä shampoopesu.

  Me teemme usein myös koneellisen naarmunpoiston eli myllytyksen ennen keraamista pinnoitetta. Sen laajuus riippuu maalipinnan kunnosta.